FællesFredag

Silkeborg Baptistkirke

Sydbyens frikirke Ewaldsvej 27, 8600 Silkeborg

Maleri af Poul Johansen, Ikast.

Klik for stort format

FællesFredag

 

Vi vil mødes i kirken kl. 17,00.

 

Bibellæsning:

Indtil til kl. 18.15 læser vi sammen en kort tekst fra Bibelen.

Du behøver ikke at forberede dig eller læse hjemmefra.

Vi læser teksten og samtaler om, hvad den siger til os hver i sær lige her og nu..

Vi deler blot det, vi har på hjerte – det, som lige kommer til os. Så længe vi siger det, vi har på hjerte, kan vi ikke sige noget, der er forkert.

 

Det lyder enkelt. Det er fordi, det er enkelt. Alle kan være med i denne samtale, da det ikke er viden eller kloge ord, vi søger, men de hjertets tanker, som nu opstår hos enhver af os. Er man helt tom eller lidt træt eller bare trænger til at lytte stille til de andre, er man også velkommen til det. Det respekteres naturligvis fuldt ud.

 

Det har forbavsende ofte vist sig utroligt berigende og givende i al enkelhed at dele sine tanker og ufærdige refleksioner på baggrund af den bibelske beretning, vi på denne måde stille og roligt deler med hinanden.

 

Børn:

Imens de voksne taler sammen, vises bibelsk tegnefilm for børnene. Så både store og små er velkomne.

 

Spisning:

Når kl. er 18.15, så spiser vi sammen. Jette sørger for maden, så giv hende gerne et praj (Jette.algot(at)skaarhoj.dk), hvis du tror, du kommer. Men har du ikke lige fået givet besked, så kom bare alligevel. Så rækker maden sikkert alligevel.

For maden lægger vi kr. 25,- pr. voksen deltager - børn spiser gratis.

Kl. 20 siger vi: Tak for i dag og kom godt hjem. Skal du gå før, er du naturligvis fri til det, ligesom du må blive og hygge og snakke, så længe du har lyst.