Familien Jaks i Himalaya

Familien Jaks i Himalaya

(Familiens navn, stednavne o . a. er forkortet/”krypteret”. da det langt fra er uproblematisk at drive kristen mission i en hinduistisk land. 'K-folket' er en indisk befolkningsgruppe i Himalayabjergene.)

Familien Jaks arbejder som missionærer for Ungdom Med Opgave, og har været udstationeret i Himalaya-området siden 1993. De arbejder blandt 'K.folket', som ikke tidligere er nået med evangeliet. Målet er at se en kontekstualiseret, selvmultipliserende menighedsplantnings-bevægelse, der vil blive dybt forankret i 'K.folkets’ egen kultur og udtryksformer. Nogle af nøglerne, Gud har givet dem for at nå dette mål er: forbøn, venskabs-evangelisering, udvikling af lokalsamfundet, mikrofinans-projekter og velgørende arbejde. Familien Jaks bor i en lille by højt oppe i bjergene, og arbejder i teams med andre missionærer, der deler det samme kald og vision.

Familien Jaks har pioneret forskellige projekter, der alle har det samme mål - ‘K.folkets’ frelse. Gennem bønne-projektet 'HA' har tusindvis af timer med forbøn blevet lagt ned for å ’rydde grunden’ for en vækkelse blandt dette folk. 'HC,’ et projekt for udsatte kvinder, er med til at bringe nyt liv, håb og en lysere fremtid for kvinder med begrænsede muligheder i lokalsamfundets stive rollemønstre.

Drøm

Familien Jaks drøm er at se 300.000 K-disciple tilbede Jesus og råbe af glæde fra bjergtinderne i Himalaya, og se hundredvis af landsbyer transformeret ved kraften i evangeliet om Jesus, for endelig at se ‘K-missionærer’ bringe de gode nyhederne til verdens ende (Esajas 42,10-12).

Menigheden støtter familien Jaks gennem forbøn, interresse, indsamling og gaver.

Bidrag kan sendes til menighedens konto 2380-5403162485 mrk."Fam Jaks"

Menighedens kontaktperson til familien Jaks er:

Merete Gjerløv. Tlf. 7567 1267 Mobil: 2990 9338 E-mail: bolund(at)bolundvej.dk