Projekter

Menighedens projekter

Silkeborg Baptistmenighed støtter fire projekter med opmærksom interesse, forbøn og økonomi:

Gennem ’Børn i Rwanda og Burundi’, som er et af Baptistkirken i Danmark’s projekter, hjælper Silkeborg Baptistmenighed forældreløse og udsatte børn i Afrika.

- Cathrine Sørensen er menighedens udsendte til Honduras, hvor hun leder organisationen Youth for Honduras, der arbejder med udslusning af børnehjemsbørn, der er blevet unge og skal finde fodfæste i det honduranske samfund.

- Familien Jaks i Himalaya, som bl. a. arbejder med at give udstødte kvinder mulighed for selvforsørgelse.

- Støttegruppen for Patrick og emiky McDonald [tidligere Viva Network (globalt netværk for kirkeligt arbejde for gadebørn)  nu Openwell (udvikling af nye missionsinitiativer)] - er et samarbejde mellem en række frikirker, som støtter  Patrick og Emily Mcdonald.